spIJS

Hortus wordt spIJS

Eetcafe Hortus wordt met ingang van maandag 7 november spIJS.
Het wordt de tweede locatie van het succesvolle spIJS in de regio, de andere locatie zit in winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld.

Nieuwe kaart:
Op korte termijn wordt de nieuwe kaart ingevoerd. Boordevol lekkere gerechten en drankjes. De kaarten zijn op beide locaties hetzelfde. Wel wordt er in spIJS Zutphen (de Kaardebol) diner toegevoegd op deze romantische locatie. Op beide locaties kun je nog altijd heerlijk lunchen ;-).

Samenwerking:
Dat Eetcafe Hortus overgaat in spIJS Zutphen is een gevolg van de al bestaande samenwerking tussen de twee horecabedrijven. De locatie Kaardebol graag bovendien een grote rol spelen in het maatschappelijke veld. Denk daarbij aan duurzame inzet van mensen die net wat meer begeleiding nodig hebben. Er is ook een spIJS Academie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door middel van deelcertificaten verder te brengen in hun ontwikkeling.

1 naam, zelfde kwaliteit:
Er is gekozen om spIJS als nieuwe naam voor eetcafe Hortus te gebruiken. De mensen die er reeds werken blijven gewoon werken en de locatie blijft ook (min of meer) de zelfde warme uitstraling houden.
Uiteraard worden de aankomende tijd meer dingen samengevoegd, waaronder deze website.

Begin alvast spIJS te volgen op social media:
Facebook: https://www.facebook.com/www.spijs.net
Insta: https://www.instagram.com/spijs_warnsveld/
Tiktok: https://www.tiktok.com/@spijswarnsveld